Пт, 2024-04-19, 08:59
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Лютий » 10 » Мжнародний кінофестиваль "Берлінале" відкрився у Німеччині
16:44
Мжнародний кінофестиваль "Берлінале" відкрився у Німеччині

 9 лютого ввечері у Берліні відкрився 67-й міжнародний кінофестиваль "Берлінале". У перший день покажуть фільм "Джанго". Про це повідомляє DW.

"У Берліні ввечері у четвер, 9 лютого, урочисто відкрився 67-й міжнародний кінофестиваль "Берлінале". Цього дня його гості зможуть подивитися дебютну режисерську роботу французького продюсера і сценариста Етьєна Комара - біографічний фільм "Джанго" про французького джазового гітариста Джанго Рейнхардта", - йдеться в повідомленні.

Фестиваль триватиме до 19 лютого, в цілому на ньому покажуть 399 кінокартин. У конкурсній програмі беруть участь 24 фільми.

Журі фестивалю на чолі з голландським режисером і сценаристом Полом Верховеном оголосить переможців 18 лютого.

Як одну зі спеціальних подій фестивалю заявлено показ документального фільму російського режисера Аскольда Курова "Процес" про суд над Олегом Сенцовим.

Раніше повідомлялося, що в рамках секції "Generation 14plus" 67-го Берлінського міжнародного кінофестивалю відбудеться прем’єра фільму режисерів Георга Жено та Єлизавети Сміт "Школа №3". Повнометражну документальну стрічку знято в копродукції України та Німеччини. Показ на Берлінале "Школи №3" відбудеться 15 лютого 2017 року. Герої фільму – 13 підлітків з відбудованої після воєнних дій школи №3 з Миколаївки, що на Донбасі: вони розповідають про свої страхи та мрії.

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 1919 | Додав: adminA | Теги: берлінале, Кінофестиваль, Німеччина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]