Чт, 2024-04-25, 05:42
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Січень » 13 » На оновлених Google Maps поруч з Україною знайшли величезну спорожнілу російську військову базу
13:53
На оновлених Google Maps поруч з Україною знайшли величезну спорожнілу російську військову базу

Журналісти видання ConflictReporter знайшли на оновлених картах Google Maps головну російську базу, яка використовувалась для перекидання військової техніки та сил для війни в Україні.

Журналісти ConflictReporter називають це місце чудовою стратегічною позицією – воно розташоване за 23 км на схід від Таганрога і за 30 км на північний захід від Ростова-на-Дону. Воно розміщене поблизу ключових військових об’єктів, аеропортів та продовольчих потужностей. Експерти відзначають вигідну локацію як для оперативного наступу на ключові точки (Донецьк, Луганськ, Маріуполь), так і для адекватного відступу в разі контратаки, передає УНІАН.

За словами автора статті, розміри території бази гігантські: 6 км завдовжки та близько 10 км завширшки.

Однак на мапі також видно порожні місця, які вказують на активність військових сил ще раніше, можливо у червні. Відповідаючи на запитання, чому зараз там нічого немає – автор статті припускає, що техніка і жива сила були перекинуті в Україну, таким чином звільнивши місце. Після цього видання доходить висновку, що російська армія брала активну участь у війні в Україні протягом всього періоду конфлікту. А Путін міг готуватися до різкої ескалації насильства, не спираючись на результати АТО і перемоги українських силовиків, передає Watcher.

У серпні повідомлялось, що Росія почала масштабні навчання біля кордону з Україною і обстрілює сили АТО з "Градів".

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11039 | Додав: admin | Теги: спорожніла російська військова база, україна, Google Maps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]