Сб, 2024-04-20, 03:16
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Квітень » 10 » На рейси з України Ryanair розпродує 1 млн квитків
07:38
На рейси з України Ryanair розпродує 1 млн квитків

Лоукост Ryanair, який нещодавно вийшов на український ринок, розпродує мільйон авіаквитків зі знижкою 20%. Акція актуальна для рейсів з України до 30 листопада. Про це повідомила прес-служба львівського аеропорту.

"На п’яти напрямках, які авіакомпанія буде виконувати зі Львова, найдешевшим у перші дні продажу є квитки до Варшави та Лондона – від 19,59 євро в одну сторону", ‒ зазначено на сторінці аеропорту.

Квитки до Варшави стартують від 19,57 євро, Лондона – від 19,99 євро. До Дюссельдорфа, Меммінгема та Кракова можна злітати за 21,21 євро.

Нагадаємо, ірландський лоукостер Ryanair з жовтня цього року почне здійснювати авіарейси до України з семи країн ЄС. 23 березня відповідні контракти про співпрацю підписали гендиректор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін, гендиректор аеропорту "Львів" Тетяна Романовська і виконавчий директор Ryanair Майкл О'Лірі.

З Києва літаки будуть курсувати до Барселони, Братислави, Варшави, Вроцлава і Гданська, Кракова, Познані, Вільнюса, Лондона і Стокгольма.

Львів прийматиме рейси з Варшави, Кракова, Лондона, Дюссельдорфа та Меммінгена. Також з 3 вересня Ryanair запускає перші авіарейси з Києва до Берліна.

Категорія: Розваги та відпочинок | Переглядів: 1668 | Додав: adminA | Теги: україна, рейс, Ryanair | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]