Пт, 2024-04-19, 22:21
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Березень » 16 » Безпілотний "танк" показали на Заході
07:55
Безпілотний "танк" показали на Заході

Фахівці великої британської оборонної компанії BAE Systems явили світові новий варіант бойового робота Armed Robotic Combat Vehicle (ARCV), який раніше створювався в інтересах збройних сил Сполучених Штатів.

Однією з найцікавіших новинок, представлених на американській виставці військової техніки AUSA Global Force 2017, став бойовий робот Armed Robotic Combat Vehicle (ARCV), створений британцями з BAE Systems. Вперше даний проект був показаний ще в 2005 році: тоді він створювався в рамках проекту Armed Robotic Demonstrator, сам робот отримав назву Black Knight. Машина могла стати частиною амбітної програми переозброєння ЗС США, іменованої Future Combat Systems , але не стала. Програму FCS закрили в 2009-му.

Довгий час про робота - "танка" нічого не було чутно, і ось тепер, судячи з усього, британці вирішили "воскресити" своє творіння. Чисто візуально машина майже ніяк не відрізняється від того, що ми бачили в 2005-му. При цьому вона отримала нове озброєння і більш сучасну електроніку. Маса ARCV становить близько 12 т. Машина має двигун потужністю 300 л. с., а застосування гусеничної платформи дозволяє долати серйозні перешкоди. На жаль, більш детальної інформації про роботу представлено не було. Можливо, в самій BAE Systems поділяться деталями своєї розробки пізніше.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1869 | Додав: adminA | Теги: захід, безпілотний, танк | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]