Чт, 2024-04-18, 21:31
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Грудень » 19 » Найбільш "комунікабельні" міста України визначив Viber
16:03
Найбільш "комунікабельні" міста України визначив Viber

 Компанія Viber провела дослідження активності серед своїх користувачів на території України, за результатами якого найбільш "комунікабельними" в Україні виявилися жителі великих міст, йдеться у повідомленні прес-служби месендежра.

"Найактивніше надсилали повідомлення та дзвонили в Viber жителі Києва – їх частка склала 31% активних користувачів Viber в Україні. На другому місці опинилося місто Дніпро з даними 17%, а на третьому Одеса – 13.2%", – йдеться у повідомленні.

Також статистика активності говорить, що в 2018 році в Україні було створено понад 4 000 спільнот в Viber, учасниками яких сьогодні є близько 4 млн користувачів месенджера.

Згідно з даними дослідження Kantar TNS Cmeter Mobile 2018, Viber в Україні є найпопулярнішим додатком – месенджер встановлений на 97% смартфонів українських користувачів.

Дослідження проводилося на підставі даних про кількість здійснених дзвінків та надісланих за допомогою Viber повідомлень у період з січня по листопад 2018 року. Аудиторія месенджера у всьому світі на даний момент налічує понад 1 мільярд користувачів.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1568 | Додав: adminA | Теги: місто, україна, Viber, комунікація | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]