Сб, 2024-04-20, 14:53
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Вересень » 15 » Найбільший у світі бурштин масою понад 50 кг купив бізнесмен з Сінгапуру
16:27
Найбільший у світі бурштин масою понад 50 кг купив бізнесмен з Сінгапуру

 Бізнесмен з Сінгапуру, справжнє ім'я якого не називається, придбав найбільший в світі бурштин, знайдений цьогоріч на Суматрі (Індонезія), в одній з вугільних шахт, повідомляє видання Straits Times.

Маса цього бурштину становить 50,4 кг, і він буде внесений до Книги рекордів Гіннесса. Донедавна найбільшим вважали бурштин масою 47,5 кг, який зберігається в Копенгагені (Данія).

Невідомі не тільки ім'я покупця, який представлений в ЗМІ як "містер Джозеф", а й сума, яка була заплачена за цей унікальний бурштин. Повідомляється лише, що йдеться про "шестизначну суму в сінгапурських доларах".

Straits Times публікує фотографію цього гігантського бурштину. При підсвічуванні ультрафіолетом бурштин змінює колір на ніжно-блакитний, а при денному освітленні переливається червоно-коричневим глянцем.

Всім, хто бажає поглянути на цей бурштин, "містер Джозеф" пропонує написати йому на електронну пошту за адресою ambercertified@gmail.com.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1851 | Додав: adminA | Теги: найбільший, купив, Бурштин, Сінгапур, бізнесмен, світ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]