Пт, 2024-04-19, 17:51
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Лютий » 23 » Народного депутата вперше в історії виключили з партії за неперсональне голосування
15:00
Народного депутата вперше в історії виключили з партії за неперсональне голосування

Народного депутата Ірину Суслову виключено з партії "Воля" за передачу картки для голосування депутатові іншої партії.

Як повідомляє сайт партії "Воля", 20 лютого Рада партії взяла до уваги факт неособистого голосування, яке мало місце 3 лютого 2016 року. Тоді два інших депутати - Сергій Лещенко та Світлана Заліщук - виявили факт передачі картки Суслової депутату іншої партії. Її самої під час голосування не було в залі.

В результаті спікер парламенту Володимир Гройсман змушений був поставити на переголосування низку питань, за які нібито "голосувала" Суслова. Це перший в історії парламенту випадок, коли депутата виганяють з партії за неперсональне голосування.

Як повідомлялося раніше, народний депутат Суслова була до цього вже виключена з фракції "Самопоміч" за голосування за кандидатуру генпрокурора Віктора Шокіна, який нещодавно подав у відставку. Перш ніж стати депутатом, Суслова була помічником колишнього "регіонала", депутата місцевої ради Дмитра Войцеха.

Категорія: Робота і заробіток | Переглядів: 1909 | Додав: adminA | Теги: народний депутат, неперсональне голосування, партія, Вперше | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]