Чт, 2024-03-28, 11:31
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Лютий » 12 » Наука не може пояснити десять загадкових речей: список
21:20
Наука не може пояснити десять загадкових речей: список

Вчені всього світу ламають голову над цими феноменами. Ні для кого не секрет, що в світі існують дуже загадкові речі. Однак, скільки вчені не намагалися з’ясувати справжню суть, наука просто не може дати логічного пояснення деяких речей. Про це повідомляє politeka.net.

Тоді багато хто починає припускати, що в такому випадку потрібно звертатися до релігії, що саме релігія може дати відповідь на ці факти. Але вся проблема в тому, що навіть релігія не в силі дати відповідь.

На першому коров’ячий компас. Вчені випадково помітили на картах Землі Google Maps координати, які з’єднуються в обрисі великої кількості корів. Дивно, чи не так? Потім з’ясувалося, що корови на пасовищі завжди стоять в місцях магнітних полюсів і дивляться на Північ або Південь. Саме це явище вчені прозвали коров’ячим компасом.

На другому місці опинилися синхронні світлячки, які можуть цілою зграєю разом синхронізуватися і координувати свої спалахи світла. Видовище дивовижне, але пояснення цьому вчені не знайшли.

Третє місце зайняли артефакти на ірландських болотах, яких нарахували близько 6 тисяч. Вони були створені приблизно в 1800 році до н.е. Такі колодязі виглядають ну дуже дивно, і ніхто й гадки не має про їх призначення.

На четверте місце потрапила християнська реліквія Туринська плащаниця. Ця довга саржева тканина може бути похоронним саваном Ісуса Христа.

П’яте місце – кам’яна плита зі знаками Зодіаку. Намальовані на артефакті значки та лінії використовувалися в якості сонячних годин. Деякі археологи вірять, що плита є ключем до древніх цивілізацій Північної Америки.

Шосте місце отримав Великий Заяцький лабіринт. Так, на острові були колись стародавні поселення, на яких розміщені петрогліфи, священні місця і унікальні кам’яні лабіринти.

На сьомому місці знаходяться нові сліди предків людини. Вчені виявили схожість в ДНК між нами і Денисівською людиною, чому нереально знайти пояснення.

Байгунскі труби розташувалися на восьмому місці в рейтингу. Цим утворенням в Білих горах Китаю до сих пір не знайшли призначення.

На дев’ятому місці опинився блуп – низькочастотний звук, який кілька разів був зафіксований Національним управлінням океанічних і атмосферних досліджень (NOAA) влітку 1997 року. Підводний звук більше ніхто не чув, а багато хто вважає, що його відтворило якесь величезне створення на дні Тихого океану.

Останнє місце посіла так звана Біблія диявола – найдавніший манускрипт, покритий шкірою і деревом. Відомо, що в книзі 310 сторінок, але багато втрачено. Де вони і, що там було написано, ніхто не знає.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1521 | Додав: adminA | Теги: наука, загадка, пояснення, речі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]