Пт, 2024-03-29, 01:57
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Листопад » 19 » Недоліки нового iPad Pro названо
17:22
Недоліки нового iPad Pro названо

iPad Pro iPad Pro 2018 року - найкращий, але має кілька мінусів. Вони можуть вплинути на вибір покупців.

Існує 5 очікувань від нового iPad Pro, які не виправдаються після покупки, пише internetua.

Підключення зовнішнього накопичувача

Один з мінусів - програмне забезпечення. Заява Apple, що планшет може замінити ноутбук, не виправдана. iPad Pro не має підтримки зовнішніх жорстких дисків.

Використання зовнішніх жорстких дисків обмежена фотографіями і відео. Для обробки знімків і відео з флешки необхідно імпортувати файли у фотопотік. Це може призвести до вивантаження у хмару.

Відсутність підтримки миші

Apple продемонстрував підключення iPad Pro до зовнішнього дисплею. Це одна з основних функцій планшета. Оскільки до пристрою не можна підключити мишу, користувачеві доведеться тримати iPad в руках і дивитися на нього, щоб працювати з додатками.

Відсутність роз'єму для навушників

iPad Pro став першими планшетами Apple без 3,5 мм роз'єму для навушників. Для того, щоб підключити моніторні навушники для роботи в GarageBand або FL Studio, потрібний перехідник USB-C на 3,5 мм.

Потужний для щоденного використання

iPad Pro наділили великою обчислювальною потужністю. Вона дозволяє справлятися з експортом 4K-відео вдвічі швидше 10,5-дюймового iPad Pro.

У повсякденному використанні помітити різницю у швидкодії між нинішнім і попереднім поколіннями неможливо. Тому не має сенсу переплачувати за продуктивну потужність, якщо її не використовувати.

Висока вартість

Ціни на iPad Pro починаються з $799 доларів за 11-дюймову модель. 12,9-дюймова модель з 1 ТБ пам'яті і 6 ГБ ОЗУ коштує $1 899 доларів.

За такі ж гроші можна купити 13-дюймовий MacBook Pro 2018 з Touch Bar 8 Гб оперативної пам'яті, 256 ГБ пам'яті і зовнішній жорсткий диск на 1 ТБ.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1598 | Додав: adminA | Теги: новинка, недоліки, iPad Pro | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]