Пт, 2024-04-19, 22:29
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Лютий » 27 » Неймовірну знахідку на Місяці виявили вчені
08:11
Неймовірну знахідку на Місяці виявили вчені

Вчені з США та Австралії заявили, що знайшли на Місяці метеорит, який потрапив туди з Землі. Його виявили в ході місії космічного апарату "Апполлон-14".

Вченим вдалося доставити з Місяця частки циркону і кварцу, які зовсім не властиві супутнику Землі. Цілком ймовірно, що вони мають земне походження. Дослідники також виявили, що камінь, який вони знайшли, з’явився в умовах дуже схожих на ті, які є на нашій планеті.

Після цього дослідження вчені прийшли до висновку, що приблизно 4 мільярди років тому на планету Земля прибув досить великий метеорит. Він викликав розкол земної породи. В результаті чого від планети відколовся невеликий шматочок, який відправився в сторону Місяця і впав на нього.

Вчені не впевнені на всі 100% у своїй заяві, але як ще пояснити те, що знайдений на Місяці метеоритний камінь має структуру дуже схожу на земну? Чи можливо, що на Місяці раніше було таке ж життя, як зараз на Землі?

Щоб це перевірити потрібно знову відправити апарат на Місяць, щоб він доставив нові зразки грунту. Ці зразки будуть також вивчені і вже після цього буде прийняте остаточне рішення про походження каменю. Є ще одна теорія про те, що Місяць з’явився через зіткнення Землі і Марса. В результаті цього протистояння від Землі відірвався шматочок і впав на Місяць. Поки що складно сказати напевно, чому це сталося, тому залишається тільки будувати теорії.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1522 | Додав: adminA | Теги: місяць, і виявлення, неймовірна, вчен, знахідка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]