Чт, 2024-04-25, 09:33
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Березень » 9 » Незабаром стане платною важлива українська траса
09:36
Незабаром стане платною важлива українська траса

Ділянка траси "Київ-Одеса" незабаром стане платною. Плату за проїзд планують ввести в грудні 2019 року. Про свої плани будівництва концессінної автодороги і ввести плату за проїзд повідомили в Укравтодорі.

Укравтодор від імені Служби автомобільних доріг міста Києва планує ввести плату за проїзд по трасі М-05 "Київ-Одеса". Платним проїзд планується зробити по автобану на ділянці від Кільцевої дороги Києва до міста Біла Церква.

Відповідне рішення планується закріпити договором з київською компанією "Науково-виробнича фірма Мостопроект", яка виграла тендер на проведення робіт з розробки техніко-економічного обґрунтування будівництва концесійної автомобільної дороги «Київ – Біла Церква». Про це повідомляється на офіційному сайті державних закупівель та тендерів Prozorro.

Зазначено, що вартість розробки документації становить 5 мільйонів 400 тисяч гривень. При цьому первинна цінова пропозиція компанії склала трохи більше 7 мільйонів гривень. Згідно з календарним планом, компанія "Мостопроект" зобов’язується надати техніко-економічне обґрунтування будівництва концесійної дороги до кінця грудня 2019 року.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1532 | Додав: adminA | Теги: траса, українська, платна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]