Ср, 2024-04-17, 00:15
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Лютий » 7 » Нові рекорди у міжнародному прокаті встановлює український мультфільм "Микита Кожум’яка"
06:14
Нові рекорди у міжнародному прокаті встановлює український мультфільм "Микита Кожум’яка"

 Першими країнами, де глядачі побачили створеного за підтримки Держкіно "Микиту Кожум’яку", стали Польща та Туреччина.

За перший вікенд перший український повнометражний 3D-анімаційний фільм зібрав у міжнародному прокаті: 637,023 PLN (4, 350 млн. грн.) – у Польщі та 423,552,43 TL (3,071 млн. грн) – у Туреччині, а кількість глядачів склала понад 70 тисяч, передали у прес-службі Держкіно.

"Ми дуже хвилювалися, як міжнародний глядач сприйме український мультфільм, адже для України це перший досвід. Перші відгуки дуже позитивні, тому ми з нетерпінням чекаємо, як відреагують на нашого Микиту в інших країнах!",– поділився Дмитро Бєлінський, продюсер мультфільму "Микита Кожум’яка".

Режисер мультфільму Манук Депоян розповів: "Всюди діти правильно сприймають добре, смішне й хороше. Вони сміються і переживають за героїв, як і українські дітлахи. Наприклад, переживали, щоб Микита не повірив відьмі".

Наступні країни, куди помандрує "The Dragon Spell",– саме така назва мультфільму в міжнародному прокаті – це В’єтнам, країни Балтії, Казахстан і Угорщина.

Нагадуємо, що "Микита Кожум’яка" за перший вікенд в Україні зібрав понад 5 млн. грн., а в цілому за прокат 12 млн. грн. і його побачило понад 200 тис. українських глядачів. 

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 1826 | Додав: adminA | Теги: україна, мультфільм, рекорд, прокат, микита кожум’яка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]