Пт, 2024-03-29, 15:38
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Січень » 14 » Новий танк "Тірекс" запатентували в Україні
17:36
Новий танк "Тірекс" запатентували в Україні

 На сайті "Національного промислового порталу" України опубліковано патент на український танк "Тірекс", який розробники називають конкурентом російської "Армати".

Згідно з концепцією, "Тірекс" повинен бути стійким до кумулятивних боєприпасів. За аналогією з "Арматою" він буде оснащений броньованою капсулою з місцями для трьох членів екіпажу, а також безлюдною вежею.

Танк передбачається оснастити 125-міліметровою гарматою з дистанційно керованим автоматичним механізмом заряджання і кулеметами, а також динамічним захистом "Ніж" і "Дуплет".

"Тірекс" планується переробляти зі старих радянських танків Т-64 і Т-72.

Раніше головний редактор українського журналу Defense Express Сергій Згурець заявляв, що перший зразок танка "Тірекс" буде випущений до кінця 2016 року. Як говорилося в повідомленні творців танка, нові машини "можна порівняти з найбільш сучасними бойовими броньованими машинами, включаючи і широко розрекламовану "Армату".

Нагадаємо, раніше "АвтоКрАЗ" розробив бронеавтомобілі "Ураган", "Шрек" і "Фіона".

Нещодавно "АвтоКрАЗ" на базі броньованого автомобіля "КрАЗ-Спартан" випустив перший вітчизняний військовий автомобіль, обладнаний автопілотом.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1917 | Додав: adminA | Теги: новий танк, патент, україна, тірекс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]