Чт, 2024-03-28, 20:51
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Грудень » 26 » Обираємо найякісніші продукти з Іспанії
14:59
Обираємо найякісніші продукти з Іспанії

Чому б не обрати закордонні продукти для свого святкового столу? Їх можна без проблем компонувати із вітчизняними продуктами, доповнюючи страви. Власне, вам вирішувати, як облаштовувати святковий стіл. А ми зупинимося на продуктах з Іспанії. Це саме та країна, яка має велику кількість неймовірно смачних делікатесів. Чого варта згадка лише про хамон? Це неймовірно якісне м'ясо запам’ятовується надовго. Проте ми зупинимося не лише на м’ясних продуктах, а поговоримо і про заправки для салатів, іспанські вина, які можна підібрати до ваших страв. До речі, згадаємо і про іспанські страви, які ви можете приготувати.

М’ясні продукти

Можна зробити м’ясну нарізку із різних видів ковбас та хамона. Для початку зупинимося на тому, що таке хамон і чому його варто ставити на свій стіл. Це сиров’ялене м’ясо, термін приготування кого – від 6-ти місяців. Краще продукту ви точно не знайдете. Тут нема жодних штучних консервантів чи барвників. Під час в’ялення додається лише сіль. Варто розрізняти хамон іберіко від хамону серрано. Вони готуються з різного м’яса. За рахунок чого хамон іберіко дорожчий? Це м'ясо готується з напівдикої породи свиней, яка має відповідне харчування та вільний випас. Саме тому цей продукт так ціниться серед гурманів. Якщо ж ви тільки перший або другий раз будете купувати хамон, тоді можна придбати серрано, адже ви ще не зможете відчути різницю, яка помітна лише цінителю. Хамон серрано готується уже з білої, домашньої породи свиней, тому коштує менше. Як подавати такий продукт на стіл? Ви можете зробити нарізку і поставити її на стіл, а можете покласти на брускетти. Це невеличкі бутерброди, які можна приготувати в домашніх умовах, варто лише переглянути рецепт. Можете додати до нарізки прошутто крудо, щоб порівняти ці продукти.

Якщо ми говоримо про продукти з Іспанії, неможливо не згадати про ковбаси. Це фует з білою пліснявою, чорізо з додаванням паприки, сальчичон. Такі продукти ви можете придбати в спеціалізованому магазині https://jamones.com.ua/uk/. Завдяки тому, що ці ковбаси готуються з сиров’яленого м’яса, вони можуть довго зберігатися.

Сири та заправки для салатів

До відомих продуктів з Іспанії належать і сири, в тому числі овечий. Він має дуже тонкий смак та неймовірний аромат. Якщо ж ви збираєтесь подавати на стіл салати, чому б не зробити заправку із кунжутної олії? Вона додасть специфічний приємний присмак будь-якій вашій страві.

Категорія: Довідки та рецепти | Переглядів: 1852 | Додав: admin | Теги: продукти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]