Ср, 2024-04-24, 10:31
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Грудень » 12 » Оленів на позашляховик проміняє Санта Клаус. ВІДЕО
14:47
Оленів на позашляховик проміняє Санта Клаус. ВІДЕО

 Двомісний житловий будиночок площею 3,5 квадратного метра разом з поличками, дверима та вікнами примудрилися засунути в багажник позашляховика Discovery Sport розробники з компанії Land Rover разом з представниками архітектурної фірми LUMO з Данії. Як пише Motor, модуль підготували для "дуже важливої персони".

У відео, опублікованому на офіційному YouTube-каналі автовиробника, показано, як модуль у розібраному вигляді спочатку складають у багажник, а потім дістають і монтують невеликий, але затишний будиночок, що має "допомогти Санта-Клаусу в його тривалій подорожі світом".

Повідомляється, що це житло здатне витримувати температуру до -20 градусів. Деталі виготовлені з сосни та багатошарової фанери з різних сортів деревини. Модуль має двері та великі вікна.

Усередині будинку сидячи або лежачи можуть розміститися двоє дорослих людей. На підлозі споруди теплі пледи, на даху передбачена сонячна батарея, а в будиночку – 12-вольтна розетка.

Тестував "житло Санта-Клауса" 12-разовий підкорювач Евересту, професійний альпініст Кентон Кул. Він зробив висновок, що міні-будиночок має продуману конструкцію і дуже міцний.

Раніше у Греції відбувся марафон Санта Клаусів.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1925 | Додав: adminA | Теги: Санта Клаус, позашляховик, олені | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]