Ср, 2024-04-24, 05:00
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Листопад » 19 » Ошуканим студентам Трамп виплатить 25 мільйонів доларів
11:40
Ошуканим студентам Трамп виплатить 25 мільйонів доларів

"Університет Трампа" не визнали вищим навчальним закладом. Його "студентів" обіцяли навчити способам швидкого збагачення на ринку нерухомості. Від діяльності "університету" Трамп отримав 5 мільйонів доларів прибутків.

Майбутній президент США Дональд Трамп погодився заплатити 25 мільйонів доларів за позасудове врегулювання правового спору про шахрайство, який пов'язаний з діяльністью псевдовишу "Університет Трампа". Про це у п'ятницю, 18 листопада, заявив генеральний прокурор Нью-Йорка Ерік Шнайдерман. За його словами, які наводить агенція AFP, компенсації отримають понад 6000 колишніх студентів.

Трамп створив свій "університет" у 2004 році та мав у цій компанії частку у 93 відсотки. Комерційна організація, яка так і не була визнана вищим навчальним закладом, обіцяла навчити тисячі студентів способам швидкого збагачення на ринку нерухомості, однак за кілька років припинила своє існування. "Університет Трампа" отримав від ошуканих клієнтів 40 мільйонів доларів, з яких прибутки у 5 мільйонів дістались самому мільярдерові. Колишні студенти пред'явили колективний позов, оскільки вважали себе ошуканими з боку компанії. Раніше Трамп неодноразово заявляв, що не готовий до позасудового вирішення цього спору та має намір доводити свою позицію в суді.

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 1914 | Додав: adminA | Теги: трамп, виплата, університет трампа, ошукані студенти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]