Пт, 2024-03-29, 08:18
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Жовтень » 31 » Перші деталі про iPhone 8 потрапили у мережу
16:56
Перші деталі про iPhone 8 потрапили у мережу

Наступне покоління iPhone оснастять OLED-дисплеями, повідомляє Apple insider. Як зазначає видання, таку інформацію оприлюднив генеральний директор японського виробника дисплеїв Sharp Тай Джен-ву.

"IPhone еволюціонував і тепер переходить з LTPS на OLED-панелі", - повідомив він у своєму зверненні до студентів університету Татунг в Тайбеї.

Промислові інсайдери прогнозують, що Apple випустить в наступному році айфон нового покоління з вигнутим OLED-екраном.

Обсяги виробництва таких дисплеїв планують наростити до середини 2017 року. А минулого місяця Sharp оголосив про плани інвестувати 568 мільйонів доларів на розвиток виробництва OLED в середині 2018 року. Виробляти панелі будуть в Японії, і, можливо, в США.

"Якщо наш ключовий клієнт зажадає від нас, щоб виробляти OLED-панелі в США, чому б нам не зробити це?", - вважає глава Sharp.

Крім того, за чутками айфон нового покоління отримає "glass sandwich" - скляну фронтальну і тильну панелі. Передбачається, що нове скло Gorilla Glass захистить смартфон від подряпин і пошкоджень в разі ударів чи падіння. Як відомо, раніше Apple оснастив OLED-панеллю свій новий MacBook Pro.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1865 | Додав: adminA | Теги: мережа, перші деталі, iPhone 8 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]