Пт, 2024-03-29, 10:27
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Січень » 10 » Підставкою для ніг можна вилікувати запор
19:14
Підставкою для ніг можна вилікувати запор

запор Зміна пози на унітазі дозволяє позбутися від запору.

За словами вчених з Університету штату Огайо, звичайна підставка для ніг виправляє позу, а отже і вигин прямої кишки, який заважає роботі кишечника, повідомляє Daily Mail.

Як вважають дослідники підставка для ніг переводить тіло в більш природне положення, випрямляє пряму кишку і полегшує проходження калу.

У рамках експерименту команда вчених набрала 52 здорових учасника і зібрала дані про роботу кишечника за чотири тижні.

Слід зазначити, що 44 % добровольців мали проблеми з прохідністю кишечника, а у однієї третини спостерігалися труднощі з походом в туалет.

Експеримент тривав місяць. Перші два тижні учасники не користувалися підставкою.

В кінці періоду дослідження понад 70 % добровольців заявили, що їх кишечник почав працювати, а 90 % похвалилися, що мали менші проблеми.

Амеріканські дослідники стверджують, що підставка настільки ефективна, тому що змінює положення тіла. Коли ноги знаходяться під кутом 90 градусів до тулуба, м'яз лобкової кістки, що проходить крізь тазове дно, не знаходиться в стані спокою.

Пряма кишка зігнута і ускладнює випорожнення. Приміщення ніг на підставку приводить тіло в більш природне положення присідання. Чим пряміше цей кут, тим легше має бути рух кишечника

По словам дослідників, якщо запор не лікувати, це може призвести до різних проблем зі здоров'ям, включаючи анальні тріщини і геморой.

Різниця між підставкою і проносними засобами в тому, що перша, як правило, дешевше і служить довше і до того ж створює природні умови для процесу дефекації

На щастя, на сучасному ринку існує величезна кількість різновидів підставок для ніг.

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1580 | Додав: adminA | Теги: запор, ноги, лікування, Підставка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]