Чт, 2024-04-25, 18:34
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Березень » 30 » Пілот Аirbus міг бути геєм і думав про самогубство
09:48
Пілот Аirbus міг бути геєм і думав про самогубство

Фахівці виявили ДНК другого пілота літака А320 Андреаса Любітца з-поміж 78 зразків ДНК, знайдених раніше на місці катастрофи літака A320 у французьких Альпах. Про це повідомив член команди криміналістів професор Майкл Цокос німецькому виданню Bild.

Цокос підкреслив, що фахівці працюють цілодобово, щоб якомога швидше завершити ідентифікацію загиблих під час аварії пасажирів і членів екіпажу. Він висловив сподівання, що протягом трьох тижнів близько 95 відсотків жертв буде впізнано, після чого їх можна буде офіційно оголосити загиблими.

Раніше повідомлялося, що криміналісти, які працюють на місці катастрофи, змогли виділити 78 зразків ДНК з останків тіл 150 осіб, загиблих під час аварії Airbus A320.

Нагадаємо, пасажирський літак A320, який прямував з Барселони в Дюссельдорф, розбився 24 березня на південному сході Франції. На борту лайнера перебувало 150 людей - 144 пасажири і шість членів екіпажу, всі вони загинули.

Також зазначимо, пілот Андреас Любітца, якого вважають винуватцем катастрофи літака авіакомпанії Germanwings, потерпав від депресії і проходив лікування у психіатра. Через це в льотній школі Lufthansa у Феніксі (США) його навіть тимчасово вважали нездатним до польотів.

Згідно з попередніми результатами розслідування авіакатастрофи, коли командир екіпажу на кілька хвилин залишив кабіну, другий пілот Андреас Любітца закрився в ній, а потім навмисно направив лайнер вниз.

Любітц міг бути геєм і шукав в інтернеті сайти про суїцид і збоченнях - ЗМІ

Поліція виявила в комп'ютері Андреаса Любітца, другого пілота літака, який розбився у Французьких Альпах літака Airbus, нові деталі.

Про це з посиланням на власні джерела в поліції передає видання The Sunday Express.

"Команда наших експертів перевірила його комп'ютер, й отримана нами інформація доводить, що пілот шукав в інтернеті "темний бік" мережевого життя, серед яких сайти з гомосексуальною порнографією, темою суїциду і сексуальних збочень", - заявило джерело в поліції Дюссельдорфа.

Також стало відомо, що на попередньому місці роботи як бортпровідника за Любітцем закріпилося прізвисько "Томатний Енді" - німецький евфемізм для прихованих гомосексуалістів, зазначає видання.

За словами близьких другого пілота, він мав проблеми зі своєю сексуальною орієнтацією. Торік він налякав свою дівчину висловлюваннями, які показували заплутаний і нездоровий стан його свідомості.

Дівчина другого пілота Любітца заявила про свою вагітність

Дівчина другого пілота Airbus A-320, що розбився на півдні Франції, зізналася німецькому виданню Bild, що чекає дитину від Андреаса Любітца. Про це пише The Daily Mail.

26-річна шкільна вчителька Катрін Гольдбах (Kathrin Goldbach), з якою льотчик планував створити сім'ю, дізналася, що вагітна, кілька тижнів тому. Видання не уточнює, чи знав Любітц про те, що скоро стане батьком.

Як зазначає The Mirror, Гольдбах і Любітц познайомилися, коли були підлітками. У німецькому місті Монтабаур вони разом працювали в кафе Burger King. Пізніше вони переїхали до Дюссельдорфа, де Любітц отримав ліцензію пілота.

Протягом семи останніх років пара кілька разів розривала стосунки і відновлювала їх знову. На думку друзів, Любітц був надто суворий до дівчини: не дозволяв їй носити відкритий одяг і не дозволяв спілкуватися з чоловіками. Крім того, у нього нерідко спостерігалися перепади настрою. За кілька тижнів до авіакатастрофи пара вкотре розлучилася.

Раніше стало відомо, що після останньої сварки пілот зробив відчайдушну спробу повернути дівчину, купивши їй новий автомобіль Audi кілька тижнів тому.

Нагадаємо, дівчина Любітца розповіла в інтерв'ю німецькому таблоїду Bild, що він хотів увійти в історію, "змінити систему", зробити ефектний жест, щоб "усі його запам'ятали".

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11187 | Додав: abel | Теги: Пілот Аirbus, Аirbus | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]