Чт, 2024-04-18, 10:57
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Серпень » 21 » Плату за роздруковування посадкових талонів вводить МАУ
10:58
Плату за роздруковування посадкових талонів вводить МАУ

З 1 жовтня 2017 року компанія Міжнародні авіалінії України (МАУ) буде стягувати плату за роздруковування посадкових талонів в аеропорту на стійці реєстрації з пасажирів економ-класу внутрішніх і міжнародних рейсів середньої дальності.

Уникнути цього збору зможуть пасажири, які пройшли онлайн-реєстрацію і зберегли на мобільному пристрої або роздрукували виданий системою посадковий талон.

При цьому, безкоштовною залишиться реєстрація і отримання посадкових талонів в аеропорту для тих, хто подорожує в економ-класі далекомагістральними рейсами і для пасажирів бізнес-класу всіх рейсів.

Раніше повідомлялося про те, що з 1 липня 2017 року МАУ як експеримент ввела плату за отримання посадкового талона в аеропорту на рейсах Київ-Рига і Рига-Київ. Розмір збору становить еквівалент $20 при вильоті з України і 20 євро при вильоті з Риги.

Нагадаємо, сьогодні плату за реєстрацію або роздруковування посадкового талона в аеропорту стягує авіакомпанія Wizz Air, airBaltic і El Al (на рейсах, що виконуються під торговою маркою UP).

Категорія: Робота і заробіток | Переглядів: 1816 | Додав: adminA | Теги: роздруковування, мау, плата | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]