Ср, 2024-04-24, 20:33
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2014 » Грудень » 9 » Політику щодо Росії Німеччина не змінить. ВІДЕО
20:39
Політику щодо Росії Німеччина не змінить. ВІДЕО

Європа взялася за розслідування високої активності військових літаків Росії у своєму небі.

Його доручили Європейському агентству авіаційної безпеки. Цього року на перехоплення російських винищувачів та розвідників літаки НАТО підіймалися понад 400 разів.

Інциденти відбувалися над морем на кордонах Європейського Союзу. Перш за все ЄС турбує небезпека для цивільної авіації.

Адже російські літаки з'являються у повітряному просторі без попереджень та не відповідають на радіозапити.

Німеччина не змінюватиме політику cтосовно Росії. Так канцлер Ангела Меркель прокоментувала звернення до уряду так званих "друзів Путіна" - понад 60 німецьких політиків, бізнесменів та митців на чолі з екс-канцлером Герхардом Шредером.

Вони закликали уряд змінити ставлення до Росії. Мовляв, її не можна "видавлювати" з Європи. Меркель укотре наголосила - Німеччина ніколи не закриє очі на окупацію Криму та тероризм у Донецьку й Луганську.

Безпрецедентне випробування для всієї Європи. Так події в Україні охарактеризував президент Європарламенту - Мартін Шульц.

Під його патронатом у Брюсселі сьогодні відбулась конференція "Україна як тест для європейської солідарності". Серед запрошених - євродепутати Елмар Брок та Ребекка Гармс, волонтери з Польщі, Литви, Німеччини, Росії та України, а також українські нардепи.

Усі разом шукали шляхи вирішення конфлікту на сході України. В Європарламенті сьогодні український день. Там проведуть цілу низку заходів, присвячених нашій державі.

Будувати міст із Росії до Криму - нікому. Мільярдер та друг президента Путіна Геннадій Тимченко відмовився від проекту.

Раніше він запевняв, що його компанія "Стройтрансгаз" зведе Керченський міст за три роки. Але порахував витрати, зважив репутаційні ризики і передумав.

Уряд Росії мав вибрати будівельну компанію до кінця цього року. Там кажуть про сім заявок від бажаючих.

Втім, відкрито про своє бажання взятися за проект говорив лише олігарх Тимченко.

Японія запровадила нові санкції, під які потрапили 26 бойовиків та 14 організацій, пов'язані з терористичними ЛНР та ДНР. Весь перелік - поіменно - ухвалили на засіданні Кабінету міністрів країни.

Відтепер майно та рахунки бойовиків у Японії, якщо такі виявлять - заморозять. Обмежувальних заходів не знімуть, поки не побачать реальних кроків із мирного розв'язання конфлікту на Сході України.

Раніше Японія заморозила рахунки сорока осіб, які мали стосунок до окупації Криму та запровадила санкції проти російських банків.

Окрім того, Токіо згорнув спільні космічні програми, скоротив експорт зброї, та тимчасово не видає віз російським політикам.

 

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11109 | Додав: adminA | Теги: політику щодо Росії Німеччина не зм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]