Чт, 2024-04-18, 03:02
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Грудень » 26 » Помер співак Джордж Майкл
12:30
Помер співак Джордж Майкл

 Знаменитий британський співак Джордж Майкл помер на 54-му році життя, повідомляє BBC News з посиланням на агента музиканта. За словами співрозмовника телеканалу, Джордж Майкл "мирно помер у себе вдома".

"З неймовірним сумом ми підтверджуємо, що наш улюблений син, брат і друг Джордж помер мирно у себе вдома в різдвяний період. Його сім'я сподівається на те, що їхній спокій не порушуватимуть у цей складний кризовий і емоційний час", - заявив агент.

Він підкреслив, що на цей момент жодних додаткових коментарів про смерть співака не буде. При цьому BBC передає, що поліція, яка прибула на місце загибелі Джорджа Майкла, не побачила в події будь-яких підозрілих обставин.

Причиною смерті Джорджа Майкла став серцевий напад. Про це заявив його менеджер, повідомляє Російська служба ВВС.

Джордж Майкл, чиє справжнє ім'я - Георгіс Киріякос Панайоту - народився в Лондоні. Світову популярність він здобув на початку 80-х років минулого століття, коли почав виступати в складі поп-дуету Wham разом з Ендрю Ріджлі.

Після розпаду колективу в 1986 році Майкл подався в сольну кар'єру, а його пісні багато разів очолювали музичні хіт-паради. На початку грудня цього року продюсер і автор пісень Ноті Бой (Naughy Boy) заявив, що разом з Джорджем Майклом працює над новим альбомом.

У 2013 році Джордж Майкл потрапив до лікарні після аварії на автомагістралі на північ від Лондона. А в 2011 році кілька концертів Майкла були відкладені через те, що він потрапив до лікарні з пневмонією. Після лікування у Відні він зі сльозами на очах заявив, що уникнув смерті за неймовірною волею випадку.

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 11071 | Додав: adminA | Теги: помер, Джордж Майкл, Співак | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]