Пт, 2024-03-29, 06:54
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Квітень » 26 » Порада: як швидко вивчити польську мову
15:20
Порада: як швидко вивчити польську мову

З появою Інтернету багато людей мають необмежені можливості для вивчення іноземних мов. Хтось хоче працювати за кордоном, вчитися, декому цікаво просто знати більше мов - це поліглоти. В залежності вiд поставленої мети, Ви можете вибрати собі відповідні курси або репетитора, адже індивідуальна форма, коли невелика група, дуже ефективна.

На сайті univerpl.com.ua Ви дізнаєтеся, як швидко вивчити польську мову. Польська мова - слов"янська, тому для українців буде легко вивчати її. Пропонуються 8 місячні курси Центром Освіти "UniverPL", на яких Вас навчать розмовляти, читати, писати, сприймати на слух польську мову. В кiнцi навчання Ви одержите сертифікат. Мову можна вивчати з нульового рівня, а закінчити — А1, А2, В1, В1+, в групах 7-9 осіб. Ви будете читати польські газети, журнали, дивитися відеоматерали. Вказана оплата курсів. Ви можете навчатися не лише в Києві. Є список міст України, де такі курси також працюють. Центр дає можливість майбутнім абітурієнтам підготуватися до навчання в польських вищих навчальних закладах.

"UniverPL" має угоди з польськими вузами, які дали йому повноваження для попереднього проведення набору абітурієнтів для співбесід. В Україні. Це 60 вузів, 60 напрямків, більше 450 спеціальностей(перелік є на сайті). Вступ без іспитів та ЗНО. Ще є можливість вивчати швидко польську мову в літніх школах. Ще добре спілкуватися з носіями польської мови, тому що це дає практичні навички розмовної мови, сучасні слова, терміни. Читати твори польських письменників, слухати пісні, телебачення.

Віра Карббовська спеціально для http://khustnews.com

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 11624 | Додав: admin | Теги: як швидко вивчити польську мову | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]