Чт, 2024-04-25, 09:38
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Серпень » 30 » Поршневий компресор С416М: детальна інформація
15:31
Поршневий компресор С416М: детальна інформація

Поршневий компресор С416М є однією з найпопулярніших і продаваних моделей, що поставляються на ринок Бежецкий завод АСО, який по праву вважається одним з лідерів по виробництву вітчизняного компресорного устаткування. Поршневий компресор С416М має величезну популярність.

Це прекрасний, могутній компресор, який має продуктивність не менше 1000 літрів за 1 хвилину. Його робочий тиск близько 10 атмосфер. У його складі є ресивер, який вміщує в себе 430 літрів стисненого повітря, а так само пневмоавтоматика, яка розрахована на те, що його будуть інтенсивно експлуатувати.

У разі поломки, установку легко ремонтувати, адже немає дефіциту в запасних частинах, а замін не викличе будь-яких ускладнень. Але не лякайтеся. Цей компресор є дуже надійною установкою. Даний компресор є одним з найбільш затребуваних компресорів, які є на сучасному ринку.Модель С416М має порівняно невеликі розміри, але в той же час, він є досить потужним агрегатом. Застосовувати його можна навіть в самих несприятливих умовах, таких як підвищена вологість, сильна запиленість, а так само різкі і суттєві перепади температури.

Сфери застосування компресора С416М

Дана модель широко застосовується на будівельних майданчиках, в промислових цехах, при будівництві доріг, опрессовке газових і водопровідних труб, в гаражах, автомайстерень і на інших об'єктах для забезпечення енергією стисненого повітря фарбувального пневмоінструменту, відбійних молотків, піскоструминних апаратів і іншого промислового пневмооборудования.

Більше інформації ви знайдете на сторінці http://promkompressor.com/kompressora-bezhetskogo-zavoda/kompressor-s416m.html

Відмінні особливості та переваги

Як будь-який поршневий компресор С416М призначений для експлуатації в таких умовах виробництва, яке характеризується значними перепадами в споживанні стисненого повітря. Дана установка не розрахована на тривалу роботу без перерви. Однак наявність в конструкції реле тиску компенсує цей недолік. У випадках, коли тиск перевищує встановлену норму, реле переводить компресор в холостий режим. Коли тиск знижується, компресорна установка автоматично запускається знову.

У поршневому компресорі С416М встановлений двигун, який має потужність в 11 кіловат. Завдяки цьому, він і забезпечує високу продуктивність. Компресор хороший тим, що його можна розмістити не тільки в маленькому цеху або приватній майстерні. Його потужності вистачить для того, щоб забезпечити необхідною кількістю стисненого повітря такі підприємства, на яких виробляють косметику, продукти харчування. Він відмінно підходить для машинобудівних підприємств, а так само на будівництві багатоповерхівки. Найбільш переважно використовувати даний апарат там, де виробництво характеризується великим перепадом в споживанні стисненого повітря. Варто враховувати той факт, що як і всі поршневі компресори, представлений екземпляр так само не підходить для довгої, тривалої роботи без зупинок. Для того щоб раціонально використовувати електроенергію і не перевантажувати поршні, в апараті встановлено реле тиску. З його допомогою відбувається відключення двигуна в той момент, коли тиск в ресивері досягає певної норми. Після того, як тиск падає, двигун включається знову.

Популярність Бежецького компресора С416М обумовлена ​​його конструктивними особливостями та низкою переваг, які дають можливість використовувати його з максимальною віддачею. Серед переваг даного компресора можна назвати наступні:

Висока продуктивність, забезпечена надійним двигуном, яка дає можливість використовувати дану модель в промисловому цеху будь-якого масштабуМожливість використання в несприятливих умовах:

  • При підвищеній вологості або забрудненості повітря, при різких перепадах температур
  • Невеликі розміри, що дозволяють встановлювати цю модель на порівняно невеликих робочих площах
  • Наявність ресивера великого обсягу, який робить вступ стислого повітря більш плавним і рівномірним, що позитивно позначається на терміні служби устаткування і дозволяє економити електроенергію
  • Реле тиску, що забезпечує рівномірну роботу компресора повітряного С416М
  • Економічність - висока температура приводу дозволяє знизити споживання електроенергії і зменшити виробничі витрати
  • Зносостійкість компресора, яка забезпечується використанням для виготовлення його складових частин якісних і надміцних матеріалів
  • Проста система управління, що підтримує постійний тиск в межах заданої норми
  • Простота техобслуговування і ремонту
  • Широкий спектр застосування

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1825 | Додав: adminA | Теги: поршневий компресор С416М | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]