Вт, 2024-04-23, 11:50
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Лютий » 4 » Приєднатися до проведення військової реформи в Україні вирішила Канада
11:16
Приєднатися до проведення військової реформи в Україні вирішила Канада

Міністр національної оборони Канади Роб Ніколсон оголосив рішення про приєднання його країни до спільної комісії "США-Україна" з проведення військової реформи в Україні. Про це повідомляє прес-служба уряду Канади.

Зокрема, Ніколсон відзначив, що Канада приєднається до роботи комісії, щоб покращити координацію в наданні українським Збройним силам необхідної допомоги.

В повідомленні відзначається, що спільна комісія є найбільш ефективним та дієвим механізмом для Канади, щоб надавати необхідну допомогу та проводити навчання в координації зі Сполученими Штатами.

"Канада та Україна налаштовані продовжувати співпрацювати разом для зміцнення потенціалу українського уряду та сил безпеки щодо захисту територіального суверенітету та народу України. По запрошенню спільної комісії Канада очолить підкомітет військової поліції та координуватиме зусилля спільного комітету в підготовці кадрів для української військової поліції", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, в грудні 2014 року Україна і Канада підписали декларацію про співпрацю між оборонними відомствами.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1981 | Додав: admin | Теги: україна, проведення військової реформи, Канада | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]