Чт, 2024-04-25, 19:10
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Вересень » 16 » Приймання квартири в новобудові: особливості
21:37
Приймання квартири в новобудові: особливості

Не дивно, що інвестор з нетерпінням чекає прийом квартири. Адже ця подія збуджує і вводиться в транс від нетерпіння. Хотілося би отримати більше і щоб ця подія проходила гладко. Правда, не завжди вдається, усунути конфлікти між забудовниками та інвесторами через недоліки, які виникають. У той же час, якщо ви прагнете уникнути проблем і обрали для проживання Вишневе квартири від забудовника радимо підбирати собі за допомогою порталу agam.kiev.ua.

Часом буває, що в квартирі багато недоліків. Такі серйозні недоліки можуть привести до великої фінансової втрати грошей. Наприклад, не вирівнянні стіни та підлога. У цьому випадку на усунення всіх недоліків йде велика кількість часу, а також потрібно витратити додаткові кошти. Аргумент покупця - судові розслідування. Тому, при бажанні можна використовувати цей фактор, щоб злякати забудовника. Незначні моменти, як ламана затвірка вікна, протікає кран - можна усунути в кілька днів. Такі ситуації не викликають серйозних розслідувань.

Для того, щоб підійти до питання приймання нерухомості, радимо підійти до цього питання серйозно. Експерти пропонують краще вивчити права, тому що саме таким чином можна вести впевнені діалоги з забудовником. У той же час портал АГАМ допоможе вам уникнути будь-яких проблем із забудовником.

Після того як забудовнику дали дозволу на введення квартири в експлуатацію, квартира стає об'єктом нерухомості. Радимо, в разі сповіщення про прийняття квартири, звернутися до особи, яка веде переговори, щоб він дав копію акта про введення об'єкта. Слід підготувати паспорт об'єкта нерухомості. Його складають органи, які знайомі з інвентаризацією техніки. До того моменту, як будинок введено в експлуатацію, районна адміністрація присвоює адресу.

В будь-якій ситуації потрібно знайти час, щоб ознайомитись з умовами договору. Необхідно підтвердити, що квартира повністю відповідає умовам, зазначеним у документі. Якщо в договорі було написано про відсутність дверей і комунікацій, то вимагати їх наявність не можна.

Якщо раптом виникли якісь недоліки та помилки при огляді квартир, їх треба зазначити в акті.

Інвестор не завжди знає про ситуацію, яка склалася в приміщенні. Тому необхідно зареєструвати всі аспекти в договорі. Така ситуація дозволить уникнути проблем і непотрібних суперечок щодо терміну та якості роботи. Забудовник повинен керуватися правилами і зобов'язаний побудувати будинок у відповідності до вимог законодавства. Будівельна компанія відповідає за інженерні системи будинку і несе відповідальність за якість виконаної роботи.

Категорія: Будівництво та ремонт | Переглядів: 1809 | Додав: adminA | Теги: квартира, Вишневе | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]