Пт, 2024-03-29, 03:54
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Січень » 19 » Про скасування офсайдів і жовтих карток думає ФІФА
19:51
Про скасування офсайдів і жовтих карток думає ФІФА

Технічний директор Міжнародної федерації футболу (ФІФА) Марко ван Бастен запропонував відмовитися від офсайдів і жовтих карток, а також внести в правила гри кілька інших змін. Про це повідомляє Sky Sports.

Замість вилучень і жовтих карток ван Бастен пропонує запровадити тимчасові штрафи. Гравці будуть поза грою 5 або 10 хвилин, залежно від порушення.

Скасувати офсайди технічний директор ФІФА пропонує заради видовищності гри, щоб командам було складніше оборонятися.

Також голландець запропонував серії пенальті замінити серіями булітів. Замість двох таймів по 15 хвилин кожна команда матиме по п'ять спроб вразити ворота суперника. З 25 метрів гравець буде розганятися з м'ячем і йти на ворота. Якщо протягом 8 секунд гравець не завершить дію, то суддя завершує епізод.

Також ван Бастен пропонує враховувати тільки чистий ігровий час в останні 10 хвилин гри; дозволити заміненим гравцям знову виходити на поле; збільшити кількість дозволених замін до 4-5; заборонити гравцям, крім капітана, розмовляти із суддею.

Нагадаємо, нещодавно в ФІФА проголосували за те, щоб з 2026 року в чемпіонатах світу брали участь 48 команд, а не 32.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1860 | Додав: adminA | Теги: офсайд, скасування, жовта картка, ФІФА | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]