Пт, 2024-03-29, 00:32
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Березень » 24 » Пройшла у новому форматі театральна премія "Київська пектораль"
11:17
Пройшла у новому форматі театральна премія "Київська пектораль"

У Києві визначили найкращих митців і вручили премію "Київська пектораль". Цьогоріч за нагороду "змагалися" близько сотні сценічних постановок. На урочистій церемонії були не лише актори й митці, а й столичний мер і бійці АТО.

Напередодні Міжнародного дня театру в столиці традиційно нагородили найкращих режисерів, акторів, сценографів та композиторів. Двадцять другий рік поспіль театральна премія Київська пектораль знаходить своїх переможців.

"А відзнака, відзнака це завжди приємно. Приємно, що тебе помітили, помітили твою роботу. Але воно для мене не дуже важливо хто. Важливо, що це є, що цим займаються", - каже Ада Роговцева.

За режисерський дебют нагороду отримав Вадим Прокопенко, а найкращим режисером став Станіслав Мойсєєв з виставою на твір Шевченка "Така її доля..". Та є й такі, які вважають, що номінували не всіх достойних режисерів. Натомість член журі Сергій Васильєв запевняє: відбір проходив неупереджено.

На церемонію нагородження запросили також бійців Нацгвардії. Для них Сестри Тельнюк заспівали відому композицію "Повертайся живим".

Нагадаємо раніше також повідомлялося, що з ініціативи віце-прем'єра - міністра культури В'ячеслава Кириленка військові, поранені в зоні АТО, безкоштовно відвідають спектаклі Національної опери України.

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 11091 | Додав: abel | Теги: театральна премія, Ада Роговцева, бійці ато, Сестри Тельнюк, Київська пектораль | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]