Сб, 2024-04-20, 04:19
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Січень » 14 » Реформи і фінансову допомогу обговорили Порошенко та Сорос
10:15
Реформи і фінансову допомогу обговорили Порошенко та Сорос

Президент України Петро Порошенко 13 січня провів зустріч із засновником фундації "Відкрите суспільство", міжнародним філантропом та мільярдером Джорджем Соросом. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Президент Порошенко подякував Джорджу Соросу за підтримку України, особливо за його заклик до міжнародної спільноти підвищити рівень підтримки нашої держави", - йдеться в повідомленні.

Порошенко та Сорос обговорили міжнародні інструменти та можливості для збільшення економічної допомоги для України.

При цьому Сорос наголосив на вагомій ролі Європейського Союзу та важливості пошуку додаткових інструментів з боку ЄС для допомоги Україні. Він зазначив, що Україні необхідно і далі демонструвати відданість плану реформ. "Ви маєте показати, що нова Україна відрізняється від старої", – підкреслив він.

Як зазначив Сорос, втілення реформ потребує фінансової допомоги. "Україна бореться задля захисту не тільки себе, а й Європи. Тому Європа має допомогти Україні запровадити реформи, яких потребує країна", - сказав він.

Сорос висловив сподівання, що Україна успішно проведе необхідні зміни та позитивно оцінив перші законотворчі кроки – у галузях дерегуляції та судової реформи.

Нагадаємо, 12 січня американський мільярдер зустрічався з народними депутатами.

Раніше Сорос у своїй статті "Нова політика порятунку України" написав, що Європа має забезпечити новий фінансовий пакет допомоги Україні в обсязі 50 мільярдів доларів чи й більше.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 11098 | Додав: admin | Теги: фінансова допомога, сорос, реформи, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]