Пт, 2024-03-29, 13:04
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Грудень » 6 » Роботу серцево-судинної системи покращує черемша
20:12
Роботу серцево-судинної системи покращує черемша

черемша Стародавні римляни і єгиптяни називали черемшу диво-рослиною. Вони вважали, що вона допомагає очистити кров і шлунок, покращує діяльність травного тракту, сприяє поліпшенню апетиту і активності шлункових соків.

Черемшу використовують для лікування різних гнійних захворюваннях, цинзи, атеросклерозу, глистів та кишкових інфекцій. Відомо, що в стародавні часи її активно використовували в їжу під час епідемій холери і чуми.

Черемша містить багато вітаміну С, ефірні оліі та інші речовини, має фітонцидні властивості. Сильного запаху часнику можна позбутись, якщо перед вживанням черемшу ошпарити окропом і залити оцтом. Черемша корисна для роботи серця, вона здатна знижувати кров'яний тиск і блокуватиутворення холестеринових бляшок.

Черемшу рекомендують при авітамінозі, атеросклерозі і гіпертонічній хворобі. Стародавні греки вважали, що ця рослина має властивість "підтримувати мужність".

Листя черемші володіє бактерицидними властивостями. Досить дві-три хвилини пожувати листок чечемші, як вся шкідлива мікрофлора порожнини рота буде вбита. Черемша так само прекрасний засіб для профілактики і лікування простудних захворювань.

Черемша, на відміну від багатьох препаратів, що застосовуються при лікуванні атеросклерозу і захворювань щитоподібної залози, не викликає медикаментозного гіпертиреозу, навіть при тривалому застосуванні.

Черемша протипоказана при панкреатитах, холециститах, гепатитах, запаленнях шлунку і кишечника через збудливу ​​дію на травлення. Вона також не рекомендується вагітним та людям з гастритом, виразкою шлунка і епілепсію.

Не можна зловживати настоями з черемші, адже вони згубно впливають на серцево-судинну систему, а крім того, можуть спровокувати головний біль, безсоння, розлад шлунка.

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1572 | Додав: adminA | Теги: черемша, покращення, судинна, система, серце | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]