Пт, 2024-03-29, 03:25
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Січень » 14 » Швидкі грошові перекази з ЄС в Україну запустили iPay та Mastercard
14:29
Швидкі грошові перекази з ЄС в Україну запустили iPay та Mastercard

Як ідеться у прес-релізі, сервіс онлайн платежів iPay.ua, Mastercard і польський провайдер платіжних послуг Fenige запустили нову послугу грошових переказів: відтепер власники європейських карток Mastercard можуть переказувати гроші на українські Mastercard-картки впродовж хвилини.

Сервіс, як зазначено, дає можливість надіслати кошти у євро, доларах США, британських фунтах стерлінгів і польських злотих. Отримати кошти за новою послугою можна в гривні, євро та доларах США. На день сервіс дозволяє переводити від 1 до 1000 євро, а впродовж місяця – не більше 5000.

"Новий сервіс звільняє від необхідності перевозити готівку із-за закордону, що особливо актуально для мільйонів українців, які працюють за межами України", – повідомила Наталія Кангіна, керівниця напряму digital продуктів Mastercard Europe SA в Україні.

Повідомляється, що комісію сплачує лише відправник, вона становить 2% + 1 євро від суми переказу з урахуванням курсу конвертації валют. За словами керівника сервісу онлайн платежів iPay.ua Євгена Веліканова, комісія сервісу в середньому вдвічі менша за послуги глобальних операторів грошових переказів.

Здійснити переказ можна з будь-якого пристрою на сторінці послуги "Переказ грошей з Європи в Україну".

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1560 | Додав: adminA | Теги: ipay, переказ, україна, ЄС, швидкість, MasterCard, запуск, гроші | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]