Пт, 2024-03-29, 09:55
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Листопад » 24 » Швидкість 5G вперше у світі шперевищила 20 Гбіт/с
14:35
Швидкість 5G вперше у світі шперевищила 20 Гбіт/с

5G Під час випробувань оператор зв’язку NTT DoCoMo і компанія Mitsubishi Electric оголосили про перше в світі досягнення 5G на відстані 10 м і 100 м зі швидкістю 27 Гбіт/с і 25 Гбіт/с, відповідно. Долідження проводилися в діапазоні 28 МГц міліметрових хвиль із застосуванням технології MIMO і 16-променевого просторового мультиплексування з пропускною спроможністю 500 МГц.

Для того, щоб досягти необхідного результату на стіни будівель були встановлені антени базових станцій. Вони передають промені в мобільні термінали на дахах транспортних засобів. Одночасно можна передавати кілька потоків даних. Розроблена технологія передачі променів дозволяє відстежувати мобільний термінал шляхом переміщення встановленого променя. Технологія зниження перешкод між променями оцінює канал на базовій станції. Потім передає сигнал для міжпроменевої інтерференції, щоб відповідним чином розділяти промені, що накладаються з цифровою обробкою сигналу на базовій станції. Результатом стало 16-променеве просторове мультиплексування, недоступне для 4G.

До кінця березня японський консорціум має намір провести ще декілька закритих випробувань. Цей проект знаходиться під контролем Міністерства внутрішніх справ і комунікацій Японії. У травні компанія NTT DoCoMo протестувала 5G разом з китайським ІТ-гігантом Huawei. Оператор зв’язку також брав участь в тестуванні 5G з Ericsson, Nokia та Intel.

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 1608 | Додав: adminA | Теги: 20 Гбіт/с, перевищення, 5G, швидкість | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]