Пт, 2024-04-26, 00:45
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Вересень » 27 » Схуднути без всяких дієт: 10 способів
18:04
Схуднути без всяких дієт: 10 способів

Багатьом з нас доводиться витрачати роки життя, пробуючи самі екстремальні дієти в надії схуднути. Але позбутися зайвої ваги можна і в тому випадку, якщо ви навіть не намагаєтеся це зробити.

1. Відволіктися

Займіться своєю улюбленою справою! Дослідження показує, що гра у відеоігри, наприклад, істотно скорочує інтенсивність і глибину голодних спазмів і сприяє схудненню. Свідомість людини просто переключається на щось більш цікаве, ніж очікування їжі.

2. Тримати здорову їжу ближче

Лінь рухає людством, як це не сумно. Але даний факт можна використовувати – нехай поруч з вами на тарілках буду овочі та фрукти, а не печеньки і ковбасна нарізка. Чим далі шкідлива їжа, тим з меншою охотою ми за нею йдемо.

3. Спати довше

Немає кращого способу потурати своїй ліні, чим довше спати. А якщо ви спите менше 5 годин на день, то ваша вага підскочить, мінімум, на 30 % , ніж при 7-годинному сні , як з’ясували вчені.

4. Їсти сидячи

Ви навіть не уявляєте , як багато зайвих калорій людина вживає, коли харчується стоячи в різного роду фаст-фуд мережах або на вечірках. Бездумне поглинання їжі це головний ворог схуднення, а в сидячому положенні людина їсть більш усвідомлено .

5. Салат в останню чергу

Нехай він стане останнім вашим блюдом під час обіду або вечері, тому що в ньому мало калорій. Під час вживання салату мозок отримає час для того, щоб усвідомити насичення. Тільки не заправляйте салат чимось жирним.

6. Розслаблятися

Чим менше у вашому житті стресу, тим менше зайвих кілограм – вчені доводили це не один раз.

7. Забути про дієтичні газовані води

Дослідження показують, що у любителів дієтичної газованої води більші талії (про звичайну газовану воду і говорити нічого!). 10 років щоденного вживання цього напою досить, щоб розмір вашої талії виріс на 70% порівняно з тими, хто не п’є газовану воду. А вживання двох і більше порцій на день сприяє збільшенню у 500% за ті ж 10 років!

8. Зробити воду улюбленим напоєм

У воді не міститься жодної калорії, і скільки б ви її не пили, ви не поправитеся. Це найефективніший напій для схуднення.

9. Обмежити кількість йогуртів

У якомусь плані це корисні продукти, але в них високий рівень калорій. Не слід зовсім виключати йогурти з раціону, але однієї порції в день буде цілком достатньо.

10. Вибирати між алкоголем або десертом

Якщо за вечерею ви випиваєте пару келихів вина, та ще й з’їдаєте десерт, то ваш організм отримує від 500 до 1 000 калорій додатково. Для того щоб худнути , потрібно рахувати калорії, так що вибирайте: або алкоголь, або десерт.

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1622 | Додав: adminA | Теги: дієта, спосіб, худіння | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]