Пт, 2024-03-29, 13:31
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Січень » 28 » Сорос: Путін хоче встигнути знищити Україну до економічного колапсу в РФ
16:05
Сорос: Путін хоче встигнути знищити Україну до економічного колапсу в РФ

 Президент Росії Володимир Путін хоче встигнути знищити Україну до економічного колапсу в РФ.

Про це йдеться в статті американського мільярдера Джорджа Сороса, написаної спільно з філософом Бернаром-Анрі Леві, опублікованій в The New York Times, яку цитує Європейська правда.

"Хоча Росія перебуває у фінансовій кризі, що поглиблюється, Путін, здається, вирішив, що він може знищити нову Україну до того, як вона зможе повністю утвердитися, перш ніж економічний спад знищить його власну популярність", - йдеться у публікації.

Автори підкреслюють, що Путін нарощує військовий і фінансовий тиск на Україну. Як приклад наводиться атака на Маріуполь, внаслідок якої загинули 30 осіб і близько 100 зазнали поранень.

"Україна буде захищати себе військовими методами, але вона терміново потребує фінансової допомоги. Безпосередньо потрібно $15 млрд. Щоб стимулювати приватні інвестиції, західні країни повинні взяти політичне зобов'язання надати додаткові суми, залежно від ступеня російської агресії та успіху українських реформ", - зазначають автори.

Сорос і Леві заявляють, що на карту поставлено не тільки майбутнє України, а й самого Європейського Союзу.

"Втрата України буде величезним ударом, це буде сприяти підвищенню ролі російської позиції, що базується на основі права сили, а не на верховенстві закону", - йдеться в статті.

Автори впевнені, що якщо Європа надасть фінансову допомогу Україні, Путін зрештою буде змушений відмовитися від агресії.

Напередодні повідомлялося, що міністри фінансів ЄС погодили кредити Україні на суму 1,8 мільярда євро, і не виключили можливість збільшення фінансування в майбутньому.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 11097 | Додав: admin | Теги: сорос, економічний колапс, Путін, РФ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]