Чт, 2024-04-25, 14:13
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Листопад » 1 » "Спортивну" версію Defender випустить Land Rover
13:38
"Спортивну" версію Defender випустить Land Rover

У сімействі Land Rover Defender нового покоління з'явиться модифікація Sport з електричною силовою установкою. Позашляховик отримає особливі налаштування шасі для комфортного пересування звичайними дорогами і буде орієнтований на заможних клієнтів марки, які ведуть активний спосіб життя. На ринок Defender Sport може вийти в 2026 році.

За даними сайту https://nowostimira.com/, звичайний Defender, відомий під заводським позначенням L851, з'явиться в 2020 році. Модель запропонують з різними варіантами кузова: першими на ринок вийдуть  авто на довгій базі - чотиридверний варіант і короткобазна дводверна версія з жорстким і м'яким верхом. Пізніше частиною лінійки Defender стане пікап.

За попередньою інформацією, гамма двигунів нового "Дефендер" буде складатися з бензинових і дизельних агрегатів сімейства Ingenium. При цьому електрична версія, за чутками, буде тільки у "спортивного" позашляховика. Defender побудують на новій алюмінієвій платформі з повністю незалежною підвіскою.

На початку жовтня недалеко від дослідницького центру Jaguar Land Rover в Гейдоні були помічені тестові Defender нового покоління. Голова маркетингу JLR Фелікс Бротігем повідомив, що це перші чотири прототипу з пілотного випуску.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1597 | Додав: abel | Теги: LandRover, позашляховик, Defender, авто | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]