Чт, 2024-03-28, 12:05
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Лютий » 22 » Старт корабля Crew Dragon до МКС NASA знову перенесло
16:05
Старт корабля Crew Dragon до МКС NASA знову перенесло

NASA і компанії Boeing і SpaceX домовилися перенести цільові дати перших випробувальних польотів своїх космічних кораблів і ракет наступного покоління до МКС.

Запуск космічного корабля Crew Dragon від компанії SpaceX планується на 2 березня, повідомляється на офіційному сайті NASA.

Як відзначили в NASA, це коригування дозволяє завершити необхідне тестування обладнання, перевірку даних, а також навчання диспетчерів польотів і керівників місій.

Випробувальні польоти без екіпажу будуть першими, коли комерційні американські космічні кораблі, призначені для екіпажів, будуть стикуватися з космічною станцією. Перші польоти - це генеральні репетиції для місій з космонавтами на борту транспортних засобів.

"Льотні випробування без екіпажу - відмінний пробний тест не тільки для нашого обладнання, але і для нашої команди, щоб підготуватись до наших льотних випробувань з екіпажем. NASA працює разом з SpaceX і Boeing, щоб переконатися, що ми готові провести ці тестові польоти", - сказала Кеті Людерс менеджер Програми комерційних екіпажів.

"Є ще багато важливих кроків, які необхідно виконати перед запуском, і, хоча ми з нетерпінням очікуємо цих запусків, ми проведем всі етапи підготовки до випробувального польоту і перевірки готовності", - додала Кеті Людерс.

Crew Dragon, або Dragon-2, - вдосконалена версія приватного багаторазового космічного корабля Dragon компанії SpaceX. Модель була розроблена на замовлення NASA для доставки екіпажу з семи чоловік на МКС і повернення на Землю.

Раніше запуск Crew Dragon намічався на 9 лютого. До цього в якості можливих дат запусків називали також 7 і 17 січня. Додамо, за оновленим графіком, перший випробувальний політ належить компанії Boeing корабля Starliner відбудеться не раніше квітня.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1472 | Додав: adminA | Теги: старт, корабель, МКС, NASA, Crew Dragon | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]