Чт, 2024-03-28, 23:27
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Лютий » 3 » Створено контактний центр, який реагує на скарги солдатів
09:36
Створено контактний центр, який реагує на скарги солдатів

Радник президента України Юрій Бірюков заявив про запуск контактного центру, який буде оперативно вирішувати всі питання із забезпеченням українських солдатів. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Бірюков зазначив: "Урядовий контактний центр тепер приймає дзвінки, вислуховує скарги і фіксує звернення. У них і сайт є: ukc.gov.ua. Фішка в чому ... Фішка в тому, що звернення в цей центр НЕМОЖЛИВО ігнорувати!"

"Міністерство оборони зобов'язано відпрацювати звернення. А група волонтерів буде вибірково перевіряти реакцію служб МО та ГШ на звернення новобранців. І так, спасибі колегам-волонтерам за безкоштовну поліграфію. Ці наклейки скоро в обов'язковому порядку будуть розвішані по всіх військкоматах і навчальних центрах", - написав Бірюков.

Номер телефону Урядового контактного центру – 0 800 507 309

Нагадаємо, мобілізація в 2015 році пройде в три етапи і триватиме з січня по серпень. Перший етап розпочався 20 січня і триватиме 90 днів, другий - орієнтовно з квітня і триватиме 60 днів, а третій етап почнеться з червня і також триватиме протягом 60 днів.

У рамках чергової хвилі мобілізації до лав Збройних сил буде призвано танкістів, артилеристів, десантників, піхотинців, зв'язківців, ремонтників, водіїв, механіків різних систем озброєння, фахівців з питань логістики, радіоелектронної боротьби, радіаційного, хімічного, радіаційного захисту.

29 січня президент Петро Порошенко повідомив, що чергова хвиля мобілізації в Україні проходить за планом і без порушень наміченого графіка: "З 20 січня вручено 73 тис. повісток, а без повісток, до речі, тільки за тиждень добровольцями зголосилися на службу 2,5 тис. осіб. 45 тис. військовозобов'язаних пройшли медобстеження".

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11019 | Додав: admin | Теги: Контактний центр, скарги солдатів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]