Чт, 2024-04-25, 15:26
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Листопад » 8 » Теплові насоси - забезпечте собі тепло в майбутньому
11:34
Теплові насоси - забезпечте собі тепло в майбутньому

Завдяки передовим еко-технологіям кожен може розраховувати на економну систему опалювання. Сьогодні тема буде стосуватись теплових насосів, а саме про переваги даної системи обігріву, її недоліки та її види, і класифікацію.

Тепловий насос - це установка, яка забезпечує автономне опалення житлових і комерційних приміщень. Крім цього установку можна використовувати для нагріву води та її подачі. Головні переваги агрегату - це, по-перше, екологічність, по-друге, компактність, і, по-третє, економічна вигідність. Тепловий насос працює за рахунок тепла землі, води, повітря, перетворюючи їх тепло в енергію.

Крім основних переваг, можна виділити і наступні переваги теплового агрегату. А саме:

1. автономність, насос працює самостійно і не потрібно ані контролювати ані втручатись в роботу системи;

2. надійність. Без капітального ремонту система екообігріву здатна попрацювати 10-15 сезонів. Це досить високий показник і гарантує якість і надійність;

3. мінімальні затрати на електроенергію. Електрика необхідна для роботи компресора, яка складає лише 25%, решту забезпечуються природними джерелами.

Єдиним мінусом системи теплових насосів можна вважати дороговизну самих насосів, але з іншої сторони, інвестуючи одноразово ви зможете вже в найближчому майбутньому економити власні кошти.

Тепловий насос Nibe виконує наступні завдання:

1. забезпечує будинок теплом;
2. влітку забезпечує охолодження будинку;
3. забезпечує подачу гарячої води.

Тепловий насос може об'єднуватись з іншими системами обігріву будинку. За рахунок цього буде безперебійно виконуватись головне завдання будь-якої системи обігріву - постійно і регулярно отоплювати будинок чи комерційні приміщення.

Види теплових насосів

Як уже говорилось, екосистема обігріву бере чисту енергію з тепла природних джерел, а саме - води, ґрунту, повітря. Залежно від цього, теплові насоси бувають наступними:

1. ґрунт-вода;
2. вода-вода;
3. повітря-вода;
4. ґрунт-повітря;
5. вода-повітря;
6. повітря-повітря.

Підібрати тип теплового насосу зручніше, відвідавши сайт офіційного дистриб'ютора на www.nibe.ua. Досвідчені консультанти зможуть відповіcти на всі цікаві для вас запитання, підібрати тип теплового насосу і оговорити умови майбутньої установки.

Встановити теплові насоси компанії Nibe, середня окупність яких становить біля 3-7 років, можна практично в будь-якому будинку. Забезпечте себе і свій дім теплом, економлячи кошти.

Наталія Демеш спеціально для http://khustnews.com

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1819 | Додав: adminA | Теги: тепловий насос nibe | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]