Сб, 2024-04-20, 14:07
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Листопад » 23 » Топ трендів на ліжка 2019: умебльовуємо спальню
15:47
Топ трендів на ліжка 2019: умебльовуємо спальню

Якщо ви плануєте замінити старе ліжко на більш актуальне або ж займаєтеся умеблюванням нової спальні, радимо звернути увагу на найбільш стилі та трендові моделі ліжок 2019 року!

Акуратне ліжко на ніжках – компактний і стильний вибір

Завдяки делікатним ніжкам ліжко виглядає більш компактно та витончено. Це дає можливість візуально зекономити простір. При цьому, не варто забувати, що меблі такого типу не включають додаткових ніш чи шухляд для білизни.

Найбільшою популярністю користуються ніжки з натуральної деревини. Дуже свіжо й сучасно виглядають і ковані варіанти. Слідкуйте, аби колір та дизайн цих елементів вписувався в стилістику кімнати. Знайти цікаві та актуальні варіанти пропонуємо у каталозі fayni-mebli.com/ua/beds.html.

Дизайнери інтер’єрів рекомендують доповнювати такі витончені меблі з яскравими пледами в бохо-стилі з різними принтами, візерунками та деталями у вигляді китиць і бахроми. При цьому, дизайн усієї кімнати не повинен бути перенасичений деталями. Нехай ліжко стане основним акцентом, який поєднаний з лаконічними та простими додатковими елементами.

Об’ємне узголів’я – зручне і трендове рішення

  Великі узголів’я не втрачають своєї актуальності вже кілька сезонів. Це не лише виглядає стильно, але й гарантує вам комфорт та затишок під час відпочинку, читання книг чи перегляду улюбленого кіно!

Які типи узголів’я є найбільш трендовими?

  • М’яке з комфортною та приємною оббивкою;
  • дерев’яне – хоча цей варіант не видається комфортним, ви завжди можете створити зручний додатковий шар за допомогою м’якої подушки;
  • шкіряне – узголів’я такого типу може стати основним акцентом у вашій кімнаті;
  • максимально високе й прикрашене оббивкою з принтами, візерунками чи декоративними деталями.

Ліжко-матрац: ідеальний спосіб зекономити простір

Низьке ліжко-матрац виглядає стильно, актуально та трендово. Окрім цього, таке умеблювання допомагає зекономити місце, тому цей елемент інтер’єру користується такою популярністю серед мешканців малогабаритних квартир з обмеженим метражем.

В 2019 дизайнери радять обирати варіанти з дерев’яними вставками або узголів’ям, аби вигляд ліжка відрізнявся від звичайного матрацу. Доповнити такі меблі можна затишними й об’ємними пледами з візерунками різних кольорів.

Про актуальні кольори та декоративні деталі

Серед основних трендів 2019 року варто виділити і пастельні відтінки. Молочний, бежевий, блідо-блакитний та колір кави з молоком – саме на ці тони варто звернути увагу при виборі ліжка. Не бійтеся експериментувати з таким деталями, як оригінальні пледи, подушки та постільна білизна в яскравому й незвичному дизайні, аби додати кімнаті свіжого й цікавого вигляду!

Категорія: Будівництво та ремонт | Переглядів: 1907 | Додав: adminA | Теги: Ліжко, інтер’єр, спальня 2019 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]