Чт, 2024-03-28, 23:12
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Грудень » 4 » Тука: на Карачуні офіційно відкриють нову телевежу
12:22
Тука: на Карачуні офіційно відкриють нову телевежу

На початку наступного тижня відбудеться офіційне відкриття у Донецькій області нової телевежі на горі Карачун, яка дозволить поширити українське мовлення на тимчасово окуповану територію Донеччини до міста Донецьк.

Про це розповів заступник міністра у справах окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука, повідомляє Укрінформ.

"Вирішується питання (відновлення українського мовлення на тимчасово окуповані території - ред.). Якщо не помиляюсь, 5 чи 6 грудня буде офіційне відкриття нової телевежі, яка побудована на Карачуні в Донецькій області. Телевежа покриє територію приблизно до міста Донецьк", - розповів Тука.

Він також зазначив, що "вже розпочато будівництво такої самої вежі в Луганській області". Українське мовлення з цієї вежі зможе охопити частково місто Луганськ, сказав Тука.

Нагадаємо, на Херсонщині неподалік контрольного пункту в'їзду-виїзду "Чонгар" біля адмінмежі з Кримом у п'ятницю у другій половині дня відбулася урочиста церемонія початку будівництва телекомунікаційної вежі, яка транслюватиме українське радіо і телебачення на південні райони Херсонщини та анексований Росією Крим.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1819 | Додав: adminA | Теги: Карачун, Тука, нова телевежа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]