Чт, 2024-04-25, 03:09
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2014 » Листопад » 17 » У Франції запустили в прокат триколісних електромобілів
18:58
У Франції запустили в прокат триколісних електромобілів

Французьке місто Гренобль сумісно з компанією Toyota запускають сервіс прокату електромобілів під назвою «Розумне місто».

Бажаючі зможуть бронювати електромобілі та шукати найближчі пункти прокату за допомогою свого смартфону. Повернути орендований електрокар можна буде у одному з 27 семи пунктів, що розташовуються поблизу зупинок громадського транспорту. Спеціально для запуску проекту у Греноблі відкривають ще 20 зарядних станцій.

Компанія Toyota хоче випробувати в реальних умовах концепцію міського транспорту майбутнього. Проект розрахований на 3 роки.

Прокат був запущений за підтримки місцевого метрополітену «Grenoble-Alpes Metropole» та енергогенеруючої компанії «Electricite de France». У прокатному парку налічується 70 триколісних електрокарів Toyota моделей COMS та i-Road.

Триколісний електромобіль Toyota i-Road з технологією «Active Line» дозволяє електрокару нахилятись у поворотах як мотоцикл. У ньому поєднані плюси автомобільного кузову та компактності скутера. Максимальний запас ходу 50 км.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 11205 | Додав: adminA | Теги: Франції, прокат триколісних електромобілів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]