Пт, 2024-03-29, 17:19
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Квітень » 24 » Угоду про безвізовий режим підписали Україна та Чилі
14:08
Угоду про безвізовий режим підписали Україна та Чилі

Україна та Чилі уклали угоду про умови взаємних поїздок громадян, положення якої передбачають, що громадяни обох країн можуть перебувати на території двох держав без віз у період до 90 днів протягом 180 днів.

Відповідну угоду між урядами двох країн підписали в п'ятницю в Києві глава МЗС України Павло Клімкін та посол Чилі в Україні (з резиденцією у Москві) Хуан Едуардо Егігурен.

"Хочу подякувати пану послу за чітку послідовну підтримку незалежності та територіальної цілісності України, яку проводить держава Чилі. Сьогодні ми підписали документ, який дасть змогу громадянам подорожувати в обидві країни без віз, зі звичайними документами. Це наступний крок зі зміцнення наших дружніх відносин", - сказав Клімкін.

Він зазначив, що Чилі стала 25-ю за рахунком країною, з якою в України безвізовий режим.

У той же час отримання безвізового режиму України з ЄС відкладається, в тому числі і через російську пропаганди і побоювань Євросоюзу "міграційних ризиків". Тим не менш, Україна пройшла вже більше половини шляху до безвізового режиму, а президент Порошенко пообіцяв забезпечити українцям безвізові поїздки в Європу вже до 2016 року.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 11037 | Додав: abel | Теги: безвізовий, україна, безвізові, Чилі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]