Пт, 2024-03-29, 02:37
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Квітень » 18 » Українка завоювала три "срібла" на ЧЄ з важкої атлетики
15:29
Українка завоювала три "срібла" на ЧЄ з важкої атлетики

У Тбілісі (Грузія) завершилися змагання чемпіонату Європи з важкої атлетики у суперважкій ваговій категорії у жінок - понад 105 кг, де юнаукраїнська спортсменка Анастасія Лисенко виборола три срібні нагороди - у ривку, поштовху та сумі багатоборства.

У першій вправі - ривку - українка використала дві спроби з трьох, піднявши штангу вагою 116 і 126 кг, але не впоравшись з вагою 121 кг. Втім, вона перед другою вправою відразу на 6 кг випередила Андрею Аанею з Румунії - 120 кг. Безумовним фаворитом змагань була росіянка Тетяна Каширіна, яка продемонструвала підсумковий результат у ривку 142 кг.

У поштовху Лисенко в першій же спробі підняла штангу вагою 143 кг, забезпечивши собі друге срібло в окремо взятій вправі і третє - у багатоборстві. У другій спробі українка підняла штангу вагою у 154 кг, а від третьої - відмовилася. Лисенко випередила посівшу 3-е місце в поштовху Ріпсіме Хуршудян з Вірменії (141 кг), але відстала від Каширіної - 180.

Таким чином, 19-річна Лисенко, яка є чемпіонкою Європи серед юніорів, додала у свою скарбничку срібло турніру серед дорослих.

Це вже третій комплект нагород для збірної України. Раніше, по три золоті медалі (у ривку, поштовху та багатоборстві) вибороли Юлія Паратова, у ваговій категорії до 53 кг, та Юлія Каліна - до 63 кг.

Чемпіонат Європи з важкої атлетики відбувається з 11 по 18 квітня.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 11068 | Додав: abel | Теги: Українка завоювала, ЧЄ з важкої атлетики, три срібла на ЧЄ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]