Пт, 2024-04-19, 23:05
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Серпень » 27 » Український танцювальний гурт пройшов до півфіналу "Америка має талант". ВІДЕО
11:02
Український танцювальний гурт пройшов до півфіналу "Америка має талант". ВІДЕО

Український танцювальний гурт Light Balance пройшов до півфіналу конкурсу "Америка має талант".

Колектив із Дніпра завоював прихильність аудиторії унікальною комбінацією танцю і технологій: складна хореографія доповнювалася незвичайними неоновими костюмами, що світилися в темряві.

Судді назвали українських танцюристів "надзвичайно талановитими», а їхній виступ – "феноменальним", "фантастичним" і "улюбленим за весь вечір".

Завдяки відеопредставленню гурту про війну в Україні ще раз почули мільйони глядачів – учасники розповіли про ситуацію на батьківщині і як вона вплинула на їхнє життя:

"Зараз у Східній Україні йде війна. Кожного дня бомби. Ми знаємо людей, які померли на передовій. Танці були нашим способом утекти від страху і небезпеки".

Група Light Balance автоматично потрапила у цей тур конкурсу завдяки ведучій, яка скористалася своїм унікальним правом, доступним тільки один раз на сезон, і натиснула "чарівну кнопку".

Попередній художній номер колективу на шоу два місяці тому було названо "одним із найбільш запаморочливих виступів в історії "Америка має талант"" на офіційних каналах конкурсу, а відеозапис танцювального номеру лише у Фейсбуці набрав 79 мільйонів переглядів.

Гурт Light Balance дуже популярний – українців постійно запрошують на приватні заходи та події світового масштабу в різних країнах світу: фестивалі, презентації техніки чи автомобілів.

Категорія: Розваги та відпочинок | Переглядів: 11181 | Додав: adminA | Теги: україна, Light Balance, америка має талант | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]