Пт, 2024-03-29, 01:44
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Травень » 5 » Українську армію одягнуть в нову форму. Представлено проект. ФОТО
10:12
Українську армію одягнуть в нову форму. Представлено проект. ФОТО

Радник президента України Юрій Бірюков оприлюднив варіанти нової форми для солдатів ЗСУ. Про це волонтер повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Незважаючи на те, що на фронті є багато важливих і насущних проблем, концепція реформування зовнішнього вигляду ЗСУ виникла не на порожньому місці. Тому вже зараз 5 груп працюють над різними концепціями нового зовнішнього вигляду Збройних Сил.

"Останні 10 років Міноборони не закуповувало повсякденну форму і знаки розрізнення, бо банально не було грошей. Цього року є шанс, вперше за десятиліття, витратити кілька десятків мільйонів гривень на закупівлю повсякденної і парадної форми", - написав Бірюков.

За його словами, роботу над концепціями форми очолив журналіст, "фанатик" Віталій Гайдукевич, який працює безкоштовно.

"Через тиждень готові концепції будуть представлені Міністру оборони і Верховному Головнокомандувачу", - заявив Бірюков.

Раніше повідомлялося, що Рада схвалила в першому читанні проект закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення порядку речового забезпечення військовослужбовців" (№2551), внесений президентом України. Законопроектом пропонується покласти на Міністерство оборони України повноваження із розроблення та затвердження зразків військової форми одягу, зразків спеціального одягу, взуття та спорядження військовослужбовців, засобів індивідуального захисту та інших предметів речового майна для всіх військових формувань.

Нагадаємо, у серпні 2014 року в Одесі представили нову форму, затверджену для носіння українськими військовослужбовцями. Вирізняється вона передусім "попіксельним" візерунком і зносостійким матеріалом. Крім того, форма однакова для всіх - від рядових до командирів, також скасовані погони на плечах.

А пізніше Міністерство оборони України продемонструвало зимову форму нового зразка, якою будуть оснащені бійці антитерористичної операції. 

Категорія: Мода і краса | Переглядів: 11929 | Додав: abel | Теги: нова форма, форма армії, україна, армія, Українську армію одягнуть в нову фо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]