Пт, 2024-04-19, 23:46
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Лютий » 4 » "Унікальними методами ведення війни" лякає США КНДР
11:21
"Унікальними методами ведення війни" лякає США КНДР

У КНДР назвали своїх американських супротивників "бандитськими імперіалістами" і заявили, що, оскільки США вирішили викорінити їх ідеологію і "повалити" режим, то Пхеньян не вважає відтепер за потрібне сідати з представниками Вашингтона за стіл переговорів, передає РБК.

Так влада Північної Кореї відреагувала на заяви президента Сполучених Штатів Барака Обами, який стверджував, що в КНДР під тиском ззовні повинні відбутися "зміни" та крах її соціальної системи.

КНДР нагадала США про наявність у неї сучасної зброї, в тому числі ядерної, а також про те, що вона володіє унікальними методами ведення війни", "нестримною" чучхейскою ідеологією і волею. У Пхеньяні заявили, що якщо США нападе на КНДР з допомогою звичайних засобів ведення війни, то вона дасть відсіч звичайними озброєннями, якщо ж буде застосовано ядерну зброю, таку ж зброю буде застосовано у відповідь, на кібератаку Пхеньян відповість також кібератакою.

"Американським імперіалістам, одвічно одержимим ворожою політикою відносно КНДР, слід мати на увазі, що наближається час жаху, коли вони зустрінуть жахливу, остаточну загибель", - йдеться в заяві офіційного інформагентства.

Відносини між КНДР і США загострилися після того, як американський кінематограф випустив комедію, де, за сюжетом, лідера Північної Кореї Кім Чен Ина вбивають, а в КНДР відбувається "демократична революція. Потім на ресурси Sony Pictures, що випустила фільм, була проведена кібератака, в якій американська влада звинуватили Пхеньян.

США ввели санкції проти КНДР. Крім того, Барак Обама заявив, що США не будуть коливатися з приводу застосування військової сили проти КНДР, захищаючи своїх союзників.

Раніше лідер КНДР заявив про готовність до ядерної війни.

США розцінюють як приховану загрозу ініціативу КНДР про припинення ядерних випробувань в разі відмови США від проведення спільних військових навчань з Південною Кореєю. У разі проведення чергового ядерного випробування Північна Корея порушить безліч резолюцій Ради Безпеки ООН. Американські та південнокорейські військовослужбовці щорічно проводять на Корейському півострові великомасштабні навчання, які носять оборонний характер. У КНДР вважають їх провокаційними.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11018 | Додав: admin | Теги: унікальні методи ведення війни, США, КНДР | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]