Вт, 2024-03-19, 12:15
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Січень » 23 » В Австралії застрелили актора на зйомках кліпу хіп-хоп групи
20:08
В Австралії застрелили актора на зйомках кліпу хіп-хоп групи

 Поліція австралійського штату Квінсленд розслідує випадок загибелі людини під час зйомок музичного відеокліпу, повідомляє сайт відомства. Інцидент стався в понеділок в місті Брісбен.

Загиблий був актором і брав участь у зйомках кліпу для місцевої хіп-хоп групи Bliss n Eso, передає Reuters. "Під час зйомок однієї з сцен було задіяно кілька одиниць вогнепальної зброї. У результаті використання цієї зброї один з акторів отримав поранення в груди", - розповів журналістам поліцейський детектив Том Армітт.

За його словами, члени знімальної групи викликали "швидку", а до її приїзду намагалися надати допомогу потерпілому самостійно, проте безуспішно. Отримана рана виявилася смертельною. Чоловік помер на місці.

Ім'я загиблого не називається. За даними Reuters, музиканти Bliss n Eso не були присутні на місці зйомок, коли стався інцидент. В даний час розпочато розслідування.

Група Bliss n Eso була заснована в 2000 році в Сіднеї. Колектив складається з трьох учасників - MC Bliss, MC Eso і DJ Izm. В Австралії група отримала мультиплатиновий статус і премію Асоціації звукозаписної індустрії Австралії. Музиканти випустили п'ять студійних альбомів, два з яких досягли вершини музичного чарту країни. Вихід чергового альбому намічений на 10 березня цього року, повідомляється на офіційному сайті.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1846 | Додав: adminA | Теги: застрелили, Австралія, актор, зйомки кліпу | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]