Пт, 2024-03-29, 15:01
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Листопад » 20 » В Індії зійшли з рейок 14 вагонів потяга: близько 100 жертв
12:55
В Індії зійшли з рейок 14 вагонів потяга: близько 100 жертв

 Щонайменше 96 людей загинули і 226 були поранені в результаті аварії поїзда в Індії, повідомляє The new Indian express.

Як уточнює "BBC-Україна", 14 вагонів пасажирського експреса зійшли з рейок близько третьої години ночі за місцевим часом. Що саме стало причиною аварії - поки невідомо.

"Катастрофа сталася в північному штаті Уттар-Прадеш біля міста Канпур. Найбільше жертв було в перших двох вагонах, які рухалися відразу за поїздом і перекинулися на підводному човні. Багато пасажирів опинилися затиснутими в вагонах, рятувальники звільняють їх за допомогою спецзасобів", - йдеться в повідомленні.

Влада Індії оголосила про негайний початок розслідування інциденту і пообіцяли виплатити компенсації сім'ям постраждалих.

Залізничним сполученням в Індії щодня користуються близько 23 мільйонів пасажирів, це четверта найбільша залізниця в світі.

Аварії з поїздами періодично трапляються в країні через застарілість техніки. Зокрема, в березні минулого року в результаті катастрофи поїзда в тому ж штаті Уттар-Прадеш загинуло 39 осіб, ще 150 отримали травми.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1901 | Додав: adminA | Теги: зійшли з рейок, Індія, Потяг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]