Сб, 2024-04-20, 00:24
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Січень » 26 » В Латинській Америці запустили серіал "Ель команданте" про життяи Чавеса
12:03
В Латинській Америці запустили серіал "Ель команданте" про життяи Чавеса

 Революція тепер транслюватиметься в ефірі. Так, Star Tribune повідомила про запуск у Латинській Америці трансляції серіалу, присвяченого життю і переконанням покійного лідера Венесуели Уго Чавеса.

Серіал знятий іспанською мовою компанією Sony Pictures Television і отримав назву "Ель команданте". Після показу в Латинській Америці його запустять в ефір на території США.

Автори "Ель команданте" мають намір протягом 60 серій простежити, як виходець з бідного села прийшов до влади в країні і як його авторитаризм заклав основу для нинішнього важкого економічного становища в Венесуелі.

"Є дві речі, які ніхто зараз не може заперечувати, незалежно від ідеології. Перше: Чавес був неймовірно харизматичним політиком, який спокусив людей у всьому світі. І друге: Венесуела зараз переживає серйозну кризу. І важко стверджувати, що нинішня трагедія не має нічого спільного з Уго Чавесом", - зазначає колишній міністр Венесуели Мойзес Наїм, який зараз живе у Вашингтоні.

Шанувальники Чавеса, обґрунтовуючи свою непохитну підтримку його політики, вказують на скорочення нерівності і зменшення бідності, які спостерігалися у Венесуелі з моменту його приходу до влади в 1999 році і до смерті від раку 14 років по тому. Критики стверджують, що Чавес був популістом, який зруйнував колись успішну економіку країни своєю безгосподарністю.

У Sony Pictures заявляють, що "Ель команданте" - художній твір з великим вмістом романтики, шпигунства, зради і героїзму. Роль Чавеса довірили трьом акторам, які зображують головного героя дитиною, підлітком і дорослим, уточнює BBC.

Зрілого Уго Чавеса грає колумбійський актор Андрес Парра, який відомий роллю колумбійського наркобарона Пабло Ескобара в серіалі "Бос зла".

Наступник Чавеса на посаді президента Ніколас Мадуро розкритикував "Ель команданте" ще до прем'єри. Він звинуватив творців серіалу, котрі не приховують свого критичного ставлення до героя, в перекручуванні фактів. А міністр культури Венесуели Адан Чавес, брат покійного президента, в неділю, 29 січня, оголосив про початок зйомки венесуельсько-колумбійського серіалу під назвою "Справжній Чавес".

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 1992 | Додав: adminA | Теги: серіал, Чавес, америка, критика, елькоманданте, латинська | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]