Чт, 2024-03-28, 14:16
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Травень » 27 » Вдале випробування високоточної керованої ракети українського виробництва відбулося на півдні України
12:53
Вдале випробування високоточної керованої ракети українського виробництва відбулося на півдні України

  За словами Турчинова, відстань від точки прицілювання до місця влучення становила близько 17 метрів.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов у суботу, 27 травня, на своїй сторінці у Facebook оприлюднив фото успішного випробовування високоточної керованої ракети в Україні.

"Головне, що я можу сказати, - українські ракети б'ють точно в ціль. Відстань від точки прицілювання до місця влучення становила всього близько 17 метрів, це при тому, що зона ураження подібної ракети - 300 метрів - це надзвичайно гарний результат", - написав Турчинов.

Як повідомили у прес-службі РНБО у суботу, 27 травня, під час випробувань було здійснено перевірку роботи системи управління ракетами під час наведення та ураження цілей на підвищеній дальності.

За словами Турчинова, ракети, які тестувалися, зокрема, їхня точність і ефективність ураження та потужність бойової частини відповідають всім вимогам військових та тим завданням, які ставилися українським розробникам.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1667 | Додав: adminA | Теги: україна, випробування, о виробництво, керована ракета | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]